Telefoni i radhës i “LG” do të ketë 3D kamerën e përparme

08 shkurt 11:48

Kompania “LG” ende nuk është gati që të jep detaje për telefonin “LG G8”. Por, është zbuluar që ky telefon do ta ketë 3D kamerën e përparme. Kamera 3D do të jetë më e mirë për ‘Face ID’ dhe do të mund të bëni selfie më të mira.

Megjithatë “LG” nuk është kompania e parë që e përdor këtë teknologji. Më herët e kishte përdorur “Lenovo” tek telefonat e saj.

 

Lajme të sponsorizuara