Thaçi mbledh ekipin përgatitor për të Vërtetën dhe Pajtimin

13 dhjetor 2017 | 08:03

Presidenti i, Hashim Thaçi, merr pjesë në takimin e ekipit përgatitor për të Vërtetën dhe Pajtimin.

Ky takim mbahet në orën 10:00.

Nismën për themelimin e Komisionit për të Vërtetën dhe Pajtimin, kreu i shtetit e kishte ndërmarrë në muajin shkurt të këtij viti.

Ai kishte deklaruar se komisioni në fjalë do të mundësojë dialog të hapur brenda komuniteteve në Kosovë mbi bazën e pajtimit të shëndoshë.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare…