Thaçi vizitoi familjen e heroit Ismet Asllani

07 korrik 22:53

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, ka vazhduar vizitat nëpër familjet e dëshmorëve.

Ai sot ka vizituar familjen e heroit Ismet Asllani, në fshatin Hallaç të Lipjan.

Një kafe në mesin e familjes së heroit Ismet Asllani dhe bashkëfshatarëve të Hallaçit të Vogël të Lipjanit, në kujtim të 20 martirëve të rënë më 19 prill 1999. Lavdi e përjetshme të rënëve për liri! HTH

Postimi i plotë i Thaçit:

Një kafe në mesin e familjes së heroit Ismet Asllani dhe bashkëfshatarëve të Hallaçit të Vogël të Lipjanit, në kujtim të 20 martirëve të rënë më 19 prill 1999. Lavdi e përjetshme të rënëve për liri! HTH

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përfaqësuesi Special Presidencial i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Richard…