Tradita për ndalimin e acarit të dimrit në Japoni

09 janar 11:00

Capybara është një gjitar i lindur në Amerikën e Jugut dhe është brejtësi më i madh në botë i cili ngjan kryesisht me derrat gjigantë. Ai kalon shumicën e kohës në ujë.

Disa ditë më parë disa video të këtyre kafshëve qesharake (hydrochaeris) po qarkullojnë në rrjete sociale, duke u zhytur në një vaskë të mbushur me ujë të nxehtë dhe plot yuzu (portokaj japonezë).

Çdo vit, për acarin e dimrit, kujdestarët e kopshteve të ndryshme zoologjike në Japoni zhytin capybara në këto pishina.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të ballafaquar me një familje minjsh që drejtohen për në…