Trafikanti danez ngatërron makinën e policisë me një taksi

27 dhjetor 10:52

Një trafikant droge që mbante me vete një sasi të madhe kanabisi hyri në një makinë policie në Kopenhagen, pasi e kishte ngatërruar atë me një taksi.

Trafikanti kishte me vete 1 000 cigare me kanabis dhe policët e arrestuan menjëherë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një trafikant droge që mbante me vete një sasi të…