Tre vende ku nuk duhet mbajtur celulari

07 nëntor 11:36

Rrallë ka njerëz që telefonin nuk e mbajnë afër vetes shumicën dërmuese të kohës, apo në çdo vend ku shkojnë.Megjithatë, duhet të tregoheni të kujdesshëm sepse janë disa vende ku nuk duhet ta mbani kurrë celularin.

Në shtrat, afër jastëkut

Do të zgjoheni keq dhe për më tepër do të ndjeni dhimbje koke për shkak të rrezeve të dëmshme.

Afër lëkurës së fytyrës

Do të dëmtoni lëkurën, pasi bakteret në telefon transmetohen menjëherë.

Afër të vegjëlve

Ndonjëherë janë mjeti i duhur i shpërqendrimit për ta, por dëmi që shkakton në trupin e tyre është shumë më i madh. Rrezatimet e telefonit janë të dëmshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shqipëria ka raportuar rritjen e numrit të aplikimeve për azil.…