U mbajt gara e nxënësve në lëndën e Fizikës

12 shkurt 2024 | 13:28

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Podujevës në bashkëpunim me Shoqatën Kosovare të Fizikës ka organizuar garën në lëndën e Fizikës për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të komunës.

Fituesit e këtyre garave i gjeni në dokumentin më poshtë.

May be an image of text

Nxënësit fitues do ta përfaqësojnë Komunën e Podujevës në garat e XXV-ta Republikane të Fizikanëve të Rinj të Kosovës, që do të mbahen më 24 shkurt 2024.

Komuna e Podujevës nxënësve fitues u ka dëshiruar suksese të mëtutjeshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sportisti shqiptar me prejardhje nga Prizreni, Gjoni Palokaj ka shënuar…