UGJFA-s iu shtua edhe një partner në mbështetje të programeve të reja të studimit

22 tetor 14:31

Prof. Ass. Dr. Artan Nimani, Rektor i Universitetit “FEHMI AGANI” të Gjakovës dhe Prof. Dr.Blazo Boev, Rektor i Universitetit “Goce Dolcev” nga Shtipi nënshkruan marrëveshje për bashkëpunimi në fushën akademike dhe shkencor.

Qëllimi i kësaj marrëveshje është të krijojë bashkëpunim akademik / shkencor midis dy universiteteve dhe të promovojë këtë bashkëpunim si një fushë e përbashkët arsimore.

Universiteti Goce Dolcev u zotua se do ta mbështes Universitetin e Gjakovës me kuadër akademik në fushat të caktuara në kuadër të programeve të reja që kemi në proces akreditimi

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës mund të komplikohet…