UGJFA themelon “Institutin për Mjedis dhe Shëndet” dhe “Qendrën Didaktike për Përsosmëri dhe Mësimdhënie”

24 shkurt 17:12

Në përputhje me mandatin e përcaktuar sipas vendimit të Këshillit Drejtues të UGJFA-së, me nr. 05/1885, të dates 18.11.2019, Komisioni për hartimin e planit për themelimin e Instituteve dhe Qendrave kërkimore në kuadër të UGJFA-së, i propozoi Këshillit Drejtues për themelimin e “Institutit për Mjedis dhe Shëndet” dhe “Qendrën Didaktike për Përsosmëri dhe Mësimdhënie”

Këshilli Drejtues i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, në mbledhjen e datës 24 shkurt 2020 merr vendim për themelimin e “Instituitit për Mjedis dhe Shëndet” dhe “Qendrën Didaktike për Përsosshmëri dhe Mësimdhënie”

Anëtarët e Këshillit Drejtues njëzëri votuan propozimin dhe si i tillë u miratua.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, dhe gruaja e…