UNDP-ja tregon sa janë të kënaqur qytetarët me Osmanin, Kurtin dhe Konjufcën

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë ka lansuar sot edicionin e 22-të të përmbledhjes Pulsi Publik. Gjetjet e anketës së opinionit të Pulsit Publik të muajit prill tregojnë ndryshime të lehta në kënaqësinë e njerëzve me performancën e institucioneve kyçe ekzekutive, legjislative dhe gjyqësore në Kosovë në krahasim me sondazhin e … Continue reading UNDP-ja tregon sa janë të kënaqur qytetarët me Osmanin, Kurtin dhe Konjufcën