UNIONI I BIZNESEVE SHQIPTARE-GJERMANE I KRYESUAR NGA KRYETARI NAZMI VIQA VIZITË ANËTARVE TË UNIONIT NË GJERMANI

08 maj 23:22

Nazmi Viqa, kryetar i Unionit të Bizneseve Shqiptare -Gjermane, së bashku me anëtarët e Kryesisë, nënkryetarin Zenun Krasniqi, drejtorin ekzekutiv Bekim Bytyqin dhe drejtorin e financave Vllaznim Kelmendin të shoqëruar nga koordinatorët Xhevdet Hajdari dhe Remo Rashica vizituan kompaninë e anëtarit dhe koordinatorit të Unionit Ukë Blakaj “Wolf Bauunternehmung”,

Kompaninë “KRONI GmbH, pronar Ilmi Mustafa, dhe Kompaninë “Kelmendi”,

Gjatë takimeve u njoftuan së afërmi musafirët nga firmat nikoçire për arritjet afariste dhe planet e tyre për të ardhmë.

Gjithashtu u shtjelluan temat aktuale në Kosovë dhe mundësia e çasjes së Unionit në rrjedhat e ekonomisë kosovare.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
"Vdekja e gazetës është tashmë fenomen global. Kosova mund të…