Universitetet ndihmojnë fëmijët me pako higjenike

24 nëntor 20:21

Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” në bashkëfinancim me Aleancën e Universiteteve Frankofone është duke zbatuar projektin “Mbrojtja dhe parandalimi i përhapjes së COVID 19 dhe trajtimin psikologjik të viktimave të dhunës në familje gjatë pandemisë COVID- 19 (me theks të veçantë tek gratë e Shtëpive të Sigurta në Gjakovë dhe Pejë” me mbështetje teknike nga “Medika Kosova”.

Sot koordinatorja e projektit Prof. Ass. Dr. Laura Naka së bashku me bashkëpunëtorët bëri dorëzimin e pakove higjienike, pakove me masa mbrojtëse dhe pakove për aktivitete të fëmijëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Numri i ulët i testimeve po sjell një përhapje më…