Vazhdojnë punimet në renovimin e objektit të Shtëpisë së Kulturës “Mensur Zyberaj”

04 prill 2018 | 14:37

Po vazhdojnë punimet në renovimin e objektit të Shtëpisë së Kulturës “Mensur Zyberaj” në qytetin e Rahovecit.

Renovimi i objektit ka nisur gjatë vitit të kaluar me renovimin e brendshëm dhe pas përfundimit të punëve përbrenda objektit, punimet janë duke vazhduar në renovimin e jashtëm të objektit.

Drejtori i Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit, Ervin Hoxha, ka thënë se në objektin në fjalë nuk ka pasur ndonjë intervenim sikur ky që tani është duke u bërë.

“Renovimi i brendshëm ka përfunduar dhe tani është duke u punuar në renovimin e jashtëm të objektit dhe shumë shpejt ky objekt do të marrë pamjen tjetër. Ne në vazhdimësi në do të jemi të përkushtuar që të investojmë, në ofrimin e kushteve sa më të mira për zhvillimin e aktiviteteve kulturore në Komunën tonë”, ka thënë Hoxha.

Ky projekt financohet nga buxheti i Komunë së Rahovecit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sulmuesi i Romës, Cengiz Under, ka zbuluar se ka refuzuar…