Vazhdojnë punimet për asfaltimin e rrugëve në Klinë të Skenderajt

10 shtator 17:16

Nënkryetari i Komunës së Skenderajt, Nuredin Lushtaku, së bashku me inxhinierë dhe profesionistë kanë inspektuar punimet e realizimit të projektit për asfaltimin e rrugëve në fshatin Klinë.

Kjo komunë ka bërë me dije se si në çdo fshat, edhe në fshatin Klinë po vazhdojnë investimet e komunës, ku aktualisht po punohet për përgatitjen e rrugës për asfaltim, për ta përmirësuar infrastrukturën rrugore në këtë pjesë.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në kuadër të realizimit të projekteve për vitin 2019 në…