Vazhdon zbatimi i urdhrit operativ për kontrollimin e transportit publik

10 janar 2022 | 15:47

Policia rajonale në Prizren, ka njoftuar se patrullat e stacionit policor në Prizren, Prizren-Veri, Dragash, Suharekë dhe Mamushë, sipas urdhrit operativ kanë vazhduar me masat e ndërmarra për mjetet e transportit publik si dhe me kontrollimin e masave anti Covid-19.

Gjatë pikave të kontrollit dhe lokaleve te kontrolluara janë shqiptuar 380 gjoba për kundërvajtje të trafikut, ndërsa për masat anti-Covid janë shqiptuar 200 gjoba.

Policia ka njoftuar se me aktivitete të tilla do te vazhdohet edhe me tutje.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vedat Muriqi prej kohësh nuk bënte pjesë në planet e…