Vdes zyrtari i Komunës së Shtimes, 34 vjeç

05 gusht 22:32

Komuna e Shtimes, përmes një njoftimi të bërë në ‘Facebook’ ka bërë me dije se ka vdekur, zyrtari komunal i saj, Afrim Tafa.

Më dhimbje të thellë, Komuna e Shtimes ka marr lajmin për vdekjen e punëtorit, kolegut Afrim Tafa, në moshën 34 vjeçare i cili ka ndërruar jetë sot.

Afrimi për vite të tëra zhvilloj veprimtarinë e tij si punëtor i përkushtuar në punën e tij në shërbim në Komunën e Shtimes.

I gjithë stafi, kujton Afrimin si një bashkëpunëtor i shkëlqyer, i përgjegjshëm dhe i përkushtuar në kryerjen e detyrave të punës.

I gjithë stafi Komunës, i shpreh ngushëllime familjes Tafa dhe të afërmëve!

I lehtë i qoftë dheu!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Botuar në 1973 dhe 1988 pas shumë vitesh censurimi: “Dimri…