Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i rezistojnë dot

20 nëntor 13:11

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Shokues po aq sa edhe vezullues, kështu mund të cilësohet gjerësisht stili i viteve ’90; koha kur veshjet bënë histori!

Ishin vite në të cilat aktoret dhe modelet u shndërruan në ikona të vërteta stili. Periudha në fjalë qe perfektja për t’iu referuar si burim frymëzimi përgjatë viteve që do të pasonin, për të mbërritur edhe sot në vitin 2020.

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Veshjet ikonike të së shkuarës, që yjet e sotëm nuk i

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-sulmuesi i Aston Villës, Gabriel Abgonlahor e ka këshilluar trajnerin…