Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që ngjyra e syve tuaj mund të thotë për ju

01 tetor 16:11

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Përafërsisht 79 për qind e njerëzve në botë kanë sy kafe, 8-10% e popullsisë kanë sy blu, 5% kanë lajthi, dhe vetëm 2 për qind e njerëzve kanë sy jeshil.
E përveç këtyre statistikave, studiuesit janë përpjekur gjithashtu që të gjejnë tipare të personalitetit duke e lidhur me ngjyrën e syve dhe kanë zbuluar disa gjëra mjaft interesante.

Këtu do të gjeni tiparet që kanë njerëzit në varësi të ngjyrës së syve dhe ju do të kuptoni nëse e gjeni vetën apo jo.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Gratë me sy me ngjyrë të hapur e tolerojnë dhimbjen më mirë se gratë me sy të errët.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Njerëzit me sy kaf konsiderohen të besueshëm.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Njerëzit me sy blu konsiderohen të ëmbël dhe tërheqës.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Njerëzit me sy të gjelbër konsiderohen si krijues dhe të devijuar.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Burrat me sy kafe të çelët kanë më shumë probleme psikiatrike sesa gratë me të njëjtët sy.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Gratë me sy të zinj mund të jenë më pak shoqërore dhe të sigurt.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Njerëzit me sy blu mund të kënaqen duke provuar më shumë gjëra të reja.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Njerëzit me sy lajthi performojnë mirë nën presion.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Njerëzit me sy të gjelbër janë më optimistë për të ardhmen e tyre.

Vetëm 2% e popullsisë kanë sy jeshil/ 10 gjëra që

Njerëzit me sy kafe preferojnë ta jetojnë jetën në maksimum.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zyra e Prokurorit të Specializuar ka njoftuar se synon që…