Vetëm 90 franga Zvicër-Kosovë me “Sharr Travel”

30 mars 10:35

Me vetëm 90 franga bashkatdhetarët tanë që jetojnë në të gjitha qytetet e Zvicrës kanë tashmë mundësinë që të vijnë për vizitë në vendlindje, në të gjitha qytetet e Kosovës me autobusët më komod të kompanisë më të madhe turistike në vend “Sharr Travel”.

Në faqen zyrtare të kompanisë në rrjetin social Facebook e cila është faqja më e vizituar e kompanive turistike në vend thuhet se me këtë çmim, pra prej 90 franga bashkatdhetarët mund të udhëtojnë nga Zurich, Luzern, Stgallen, Bellizona, Bern, Olten, Basel, Lausane dhe Geneve drejt të gjitha qyteteve të Kosovës kundrejt një çmimi simbolik më të lirë se të gjitha kompanitë tjera pra 90 franga.

Përfaqësues të kompanisë Sharr Travel thonë se ulja e çmimit është bëre pas uljes së çmimi të derivateve, por edhe për shkak të muajit të madhërishëm të Ramazanit.

”Për ne klienti është mbi të gjitha ndryshimi i çmimit në nafte, ka ndryshuar direkt edhe në ndryshimin e çmimit të biletës. Klientët tanë janë tashmë pjesë e familjes tonë të madhe dhe ne kujdesimi gjithmonë për ta” kanë thënë përfaqësues të kompanisë “Sharr Travel”

Ata më tutje kanë njoftuar se  autobusët e kompanisë nga Prishtina drejt Kosovës do të udhëtojnë 3 herë në javë dhe anasjelltas, pra të mërkurën, premten dhe të shtunën.

Për info të tjera:

https://sharrtravel.com/sq/linja-kosove-zvicer-kosove-2/

Zvicër:

+41 44 500 41 55

+41 76 531 06 37 viber

Për rezervime kontaktoni në:

Kosovë:

383 38 610 015

+ 383 38 610 016

+ 383 49 610 015

+ 383 44 610 015

+ 383 44 542 029

+ 383 49 344 260

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Disa persona të panjohur kanë hyrë më forcë në një…