Vetëm dy pacientë me Covid po marrin trajtim mjekësor

13 prill 10:29

Dy pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe katër të tjerë post-Covid-19, janë duke u trajtuar në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

Me oksigjeno-terapi, tre pacientë.

Në spitalet e përgjithshme nuk ka në trajtim asnjë pacient me Covid-19.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 5 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
24 lindje, nga to shtatë me operacion, janë kryer në…