Violeta Dema zgjedhet kryetare e gruas Nisma Socialdemokrate në Gjakovë

02 qershor 00:49

Të premtën në një atmosferë pune dhe përkushtimi, Nisma Socialdemokratike dega në Gjakovë të cilën e udhëheq Fazli Hoxha, ka zgjedhur për 4 vite të ardhshme Violeta Demën, me shumicën e votave nga Këshilli Drejtues të parën e gruas së kësaj partie në Gjakovë. 

Në këto zgjedhje nga këshilli drejtues në përbërje prej 21 anëtarëve të këtij këshilli, kandidatja Violeta Dema ka marrë 14 vota ndërsa kundërkandidatja e saj Fatmire Bytyqi ka marrë 7 vota. 

Pra nga këto zgjedhje me mandat 4 vjeçar, prijëse e grave të Nismës në degën e Gjakovës do të jetë Violeta Dema.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasadori i SHBA-së në Serbi, Kyle Scott ka thënë se…