Violetë Kukaj i këndon Hamëz Jasharit

04 mars 20:18

Këngëtarja Violetë Kukaj, ka publikuar këngë kushtuar Hamëz Jasharit, në prag të Epopesë së lavdishme të luftës çlirimtare të Kosovës.

Kënga e saj e re është mirëpritur nga fansat e këngëtares.
Ndryshe, Epopeja e lavdishme e UÇK-së përkon me rënien heroike të komandantit legjendar Adem Jashari dhe aktivitete të shumta do të mbahen në Kosovë duke filluar nga dita e nesërme e deri më 7 mars.

Lajme të sponsorizuara