WC-ja larë me flori mund të kushtojë 1.2 milion euro

07 nëntor 11:54

Nëse keni dashur ndonjëherë të dini se sa mund të kushtojë WC-ja e një milioneri në Kinë, përgjigjja është rreth 1.2 milion euro.

Kjo WC që është prodhuar nga një kompani në Hong Kong është e larë me flori dhe kapaku ka 40 mijë copëza diamanti brenda. Kompania e luksit që e ka prodhuar quhet “Coronet” dhe është degë e kompanisë së argjendarive në Hong Kong, Aaron Shum.

Sipas prodhuesit, kapaku është i bërë me xham antiplumb dhe është stolisur me 40 815 copëza diamanti, që në total shkojnë 334 karat.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komunitetet joshumicë në Kosovë do të përfaqësohen në legjislaturën e…