Xhenxhefili ndihmon në tretjen e ushqimit

25 gusht 2019 | 15:25

Mostretja kronike e ushqimit (dispepsia) karakterizohet me dhimbje të përsëritua dhe me jorehati në pjesën e sipërme të stomakut.

Besohet se zbrazja e vonuar e stomakut është  arsyeja kryesore e formimit të dispepsisë.

 

Sipas “Helathline” është interesante sepse xhenxhefili del që  që shpejton zbrazjen e stomakut me këtë gjendje.

 

Kjo del pasi një studimi i cili është bërë ndaj 24 njerëzve ka dhënë rezultate që barku tyre zbrazej kur hanin xhenxhefil para ushqimit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti francez, Emmanuel Macron, është zotuar të vazhdojë bisedimet me…