Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të thjeshtë

09 gusht 14:40

Duket e pabesueshme, por ka shumë yje që kanë hequr dorë nga VIP-at për t’u martuar me njerëz të thjeshtë.

Në Hollywood është e zakonshme që personat e famshëm të lidhen, fejohen apo martohen me kolegët e tyre.

Ekspertët e marrëdhënieve besojnë se është më e lehtë për figurat publike që të dalin me një person që bën të njëjtin stil jetese. Por këta persona kanë zgjedhur njerëz të thjeshtë për të kaluar jetën.

Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të

Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të

Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz tëYjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të

Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të

Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të

Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të

Yjet që lanë VIP-at dhe u martuan me njerëz të

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Teksa shtete të ndryshme vunë masa të rrepta ndaj shoqërisë,…