Zemaj: Qeveria ka treguar paaftësi në 100-ditëshin e parë

02 gusht 2021 | 17:14

Deputeti i LDK-së, Armend Zemaj ka adresuar një serë kritikash ndaj qeverisë Kurti.

Në seancën parlamentare, ku po diskutohet për 100 ditët e para të kësaj qeverie, ai ka thënë se gjatë kësaj periudhe kohore qeveria Kurti ka treguar paaftësi.

“Kjo qeveri ka treguar paaftësi në 100-ditëshin e parë. Mbi të gjitha më shumë mashtrim, retorik boshe dhe vetë raporti e tregon një gjendje të tillë. Ju e keni një 100 ditësh në 51 gjysmë faqe, 27 faqe fotografi dhe terminologji të thatë. Ndërsa mbesin 12 gjysmë faqe dhe një deklaratë publike”, ka thënë Zemaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Edhe pse është nënë e pesë fëmijëve, ajo është në…