Zëvendësministri i MTI-së Bekim Jupa më i votuari për Këshillin Drejtues në PDK-në e Gjakovës

21 prill 2019 | 16:28

Të shtunën në Gjakovë është mbajtur Kuvendi Zgjedhor i Degës së Partisë Demokratike të Kosovës (PDK).

Të pranishëm me të drejtë vote kanë qenë 196 delegatë nga 38 nëndegë të Gjakovës.

Nga ky kuvend zgjedhor është zgjedhur kryetari i degës së PDK-së, Hajdar Beqa, me mandat katërvjeçar.

Po ashtu, është zgjedhur edhe Këshilli Drejtues prej 71 anëtarëve si dhe 22 delegatë për Këshillin Qendror.

Ndër më të votuar nga 196 delegatë ka dalë zëvendësministri aktual i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Bekim Jupa, i cili ka marrë 124 vota të delegatëve të pranishëm.

“Epoka e re” sjell renditjen e përgjithshme të numrit të votave nga delegatët e pranishëm.

 1. Bekim Jupa -124
 2. Dafina Syla -121
 3. Zana Këpuska -108
 4. Mentor Sylmeta -105
 5. Adelina Shehu-Kola -104
 6. Shpat Nivokazi -100
 7. Gani Veseli -100
 8. Gani Hajdari -99
 9. Qendrim Grezda -97
 10. Myhedin Zeneli -92
 11. Artan Nimani -90
 12. Bledar Kusari -90
 13. Shefqet Avdijaj -88
 14. Bashkim Gashi -86
 15. Rrok Luli -85
 16. Samir Sylmeta -82
 17. Berat Hadri -82
 18. Arben Rogova -81
 19. Egzon Agushi -81
 20. Florim Salihaj -80
 21. Fellanza Rexhepi -80
 22. Suzana Xharra -80
 23. Liranda Dahsyla -80
 24. Taulant Ahma -80
 25. Zhaklina Lipoveci -79
 26. Tahir Kida -78
 27. Berat Dana -76
 28. Ali Alija -76
 29. Halit Isufi -75
 30. Kosovare Vula -74
 31. Neki Zeqiri -74
 32. Naim Laha -73
 33. Gentian Bakalli -73
 34. Adrian Rudi -73
 35. Miranda Lushaj -72
 36. Elza Këpuska -71
 37. Qëndresa Bytyqi -71
 38. Elena Këpuska -70
 39. Fisnik Morina -69
 40. Besfort Jaka -69
 41. Ardian Nimani -68
 42. Ilir Hajdari -68
 43. Behar Rama -67
 44. Krenare Morina -67
 45. Arber Sada -66
 46. Kujtim Dula -66
 47. Dorina Saraqini -65
 48. Afrim Gjokaj -65
 49. Qëndrim Sefa -64
 50. Ferat Arifi -64
 51. Halit Avdiu -63
 52. Ervin Shabani -62
 53. Nesrete Juniku -62
 54. Halit Shabani -61
 55. Arlind Pozhegu -61
 56. Floriana Bardhi -61
 57. Istref Asllani -60
 58. Ilir Morina -60
 59. Violeta Memaj -59
 60. Ukshin Kelmendi -59
 61. Suliot Lluka -58
 62. Zenije Olluri -57
 63. Valmir Rama -56
 64. Rasim Rexha -56
 65. Blerim Berisha -55
 66. Fëllanza Valla -55
 67. Agron Lleshi -54
 68. Flamur Alija -53
 69. Petrit Nimani -53
 70. Sadik Halili -53
 71. Argjent Hoxha -52
 72. Valentina Musa -51
 73. Lulzim Goçi -50
 74. Luan Salihu -50
 75. Elmendin Juniku -49
 76. Lekë Krasniqi -48
 77. Hajdar Gjuraj -48
 78. Tringa Kozniku -47
 79. Hekuran Nivokazi -47
 80. Fatmir Mehmetaj -47
 81. Liridon Halilaj -46
 82. Avni Hoxha -44
 83. Miftar Lushaj -44
 84. Kujtim Dinarama -44
 85. Anton Nikollbibaj -43
 86. Musa Selmanaj -43
 87. Bahudin Malazogu -43
 88. Kushtrim Vula -43
 89. Mikel Maksuti -42
 90. Egzona Dervishi -41
 91. Artan Alija -41
 92. Fitore Jakupaj -39
 93. Selim Kasumaj -39
 94. Lirjeta Gjuraj -39
 95. Lulzim Berisha -37
 96. Milot Ibrahimi -37
 97. Musa Salihu -36
 98. Ardit Alija -36
 99. Pjetër Berisha -35
 100. Adea Hoxha -35
 101. Nexhmedin Kuçi -35
 102. Myhedin Seremi -34
 103. Bujar Morina -34
 104. Kreshnik Gojani -34
 105. Arlind Rrustemi -34
 106. Xhevdet Isufi -34
 107. Leonard Delija -33
 108. Faruk Avdylaj -32
 109. Pashk Nikmenxhaj -31
 110. Bekim Kolmekshi -30
 111. Fron Perdedaj -27
 112. Fabian Berisha -26
 113. Sadri Sadrijaj -23
 114. Ramiz Hasani -21
 115. Shkëlqim Krasniqi -18.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Evertoni ka mposhtur Manchester Unitedin me rezultat 4:0 në kuadër…