Zgjedhjet e jashtëzakonshme, ministri Zemaj shkon në Mitrovicën e Veriut

29 nëntor 13:45

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka vizituar sot Mitrovicën e Veriut, për të parë nga afër respektimin e masave anti-Covid gjatë zgjedhjeve për kryetar të kësaj komune.

Ndërkohë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka publikuar masat të cilat duhet të respektohen gjatë pjesëmarrjes në zgjedhje.

KQZ-ja ka njoftuar se për të votuar duhet të mbahet maska mbrojtëse duke mbuluar hundën dhe gojën, po ashtu duhet të mbahet distanca fizike prej 2 metrave, derisa qytetarët presin në radhë për të hyrë në vendvotim e po ashtu brenda vendvotimit.

Gjatë hyrjes duhet të dezinfektohen duart, ndërkaq pas dezinfektimit të duarve duhet të prezantohet dokumenti i identifikimit duhet të hiqet maska mbrojtëse për t’u identifikuar nga anëtari i vendvotimit.

Këto janë të gjitha masat që duhet të zbatohen sot gjatë votimit në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, ka…