Zgjedhjet në Istog, në orën 15:00 fillon numërimi i votave me kusht dhe postë

18 dhjetor 13:34

Në orën 15:00, në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) do të fillojë numërimi i votave me kusht, votave të personave me nevoja të veçanta dhe votave përmes postës nga rivotimi për kryetar të komunës së Istogut.

Në këtë ngjarje janë të ftuara edhe mediet e akredituara të përcjellin nga afër këtë aktivitet në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nisma për Kosovën ka prezantuar sot aderimet e reja. Nismës…