Zgjidhen senatorët e rinj të UP-së

24 prill 2024 | 11:37

Në procesin e rregullt zgjedhor, krahas dekanëve, këshillat e fakulteteve kanë zgjedhur edhe anëtarët e rinj të Senatit të Universitetit, që do të përfaqësojnë secilën njësi akademike.

Anëtarët e rinj të Senatit, me mandat katërvjeçar, sipas fakulteteve, janë:

1. Fakulteti i Arkitekturës: Prof. Florina Jerliu
2. ⁠Fakulteti i Arteve: Prof. Adem Rusinovci3. ⁠Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë: Prof. Imer Haziri
4. ⁠Fakulteti i Edukimit: Prof. Eda Vula
5. ⁠Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit: Prof. Bujar Turjaka
6. Fakulteti Ekonomik: Prof. Liridon Veliu
7. Fakulteti i Filologjisë: Prof. Shpetim Elezi
8. Fakulteti Filozofik: Prof. Sejdi Rexhepi
9. Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike: Prof. Valdete Rexhëbeqaj-Hamiti
10. Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike: Prof. Rexhep Selimaj
11. Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit: Prof. Figene Ahmedi
12. Fakulteti Juridik: Prof. Iliriana Islami
13. Fakulteti i Mjekësisë: Prof. Kreshnike Dedushi-Hoti
14. Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore: Prof. Fisnik Aliaj

Mandati i senatorëve të rinj fillon më 1 tetor 2024, në fillim të vitit të ri akademik.

Universiteti uron senatorët për zgjedhjen dhe u dëshiron sukses në përmbushjen e mandatit të tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ramiz Qeriqi po vazhdon të jap dëshminë e tij në…