Zyrtarët e sektorit të Mirëqenies Sociale sigurojnë karrocë për vajzën me aftësi të kufizuara në Gjakovë

03 dhjetor 15:12

Pas angazhimit të zyrtarëve të sektorit të Mirëqenies Sociale, në kuadër të drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenies Sociale, sot është arritur që me donacion të KFOR-it Turk, të sigurohet një karrocë për persona me aftësi të kufizuara për një vajzë të vogël, familja e së cilës nuk ka pasur mundësi financiare për blerjen e saj.

Gjatë dorëzimit të kësaj karroce, është thënë se njerëzit me aftësi të kufizuara kanë shumë nevojë për mbështetje të tilla, prandaj është e domosdoshme që edhe në të ardhmen të ketë iniciativa të përbashkëta në mes të institucioneve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kampionia në fuqi e Superligës, Drita ka shënuar fitore të…