1 924 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

02 tetor 2023 | 08:59

1 924 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 21 aksidente me të lënduar dhe 26 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar nëntë persona dhe pesë janë dërguar në mbajtje.

gjoba

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
– Dëshmia e vitit 2003 e ish-komandant ushtarak të kampit…