200 kuzhinierë gatuan 16.5 tonë mish të pjekur

13 dhjetor 2017 | 09:27

Qyteti i vogël i Minas në Uruguai ka vendosur një rekord të ri botëror të “Guinness”-it. 200 kuzhinierë përdorën 60 tonë dru për ta ndezur zjarrin ku gatuan 16.5 tonë mish të gjallë për 14 orë.

Qëllimi ishte për ta thyer rekordin e mëparshëm të Argjentinës, i cili mori titullin nga Uruguai në vitin 2011.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Persona të panjohur i kanë vëne zjarrin shtëpisë dhe garazhit,…