29-vjeçari Taulant Kolloni në gjendje kome, ka nevojë për ndihmën tuaj

02 dhjetor 13:20

29-vjeçari nga Prizreni, Taulant Kolloni, ka nevojë për ndihmë.

Taulanti është në gjendje të rëndë kome dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit.

Por shuma e të hollave është e papërballueshme për familjen te tij.

Dërgo SMS në numrin 55001 për t’a ndihmuar atë.

Vlera e një SMS-i është 1Eur. 

Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për të ndihmuar Taulantin.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shqipëria ndaj Francës dhe Kosova ndaj Anglisë janë përballjet me…