Diskutohet për gjendjen e bizneseve në Kamenicë

12 korrik 15:33

Komiteti Konsultativ për Zhvillim Ekonomik dhe Diasporë në Kamenicë ka mbajtur takimin e radhës ku është diskutuar për situatën e krijuar nga Covid-19.

“Në takim u diskutua rreth situatës së komunitetit të biznesit të krijuar nga Covid-19, gjithashtu u përgatiten rekomandime për Drejtorinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Diasporë (DZhED). Përveç anëtarëve të komitetit pjesëmarrës ishte edhe një përfaqësues nga DZhED”, ka njoftuar komuna e Kamenicës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Deçanit ka njoftuar se ka filluar fushata e…