49 aktakuza kundër 56 personave

29 tetor 12:24

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 49 aktakuza, kundër 56 personave, për vepra të ndryshme penale, ndërsa, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar 24 persona të dyshuar.

Gjithashtu, janë paraqitur tri kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, kundër tre personave të dyshuar dhe një kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak, kundër një personi të dyshuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka uruar popullin turk dhe…