65 zyrtarë dhe diplomatë të Kosovës mësojnë gjuhën frënge

29 mars 2018 | 09:24

Ministria e Administratës Publike, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ambasada e Francës në Kosovë do të nënshkruajnë sot një Memorandum mirëkuptimi.

Memorandumi i mirëkuptimi ka të bëjë me mësimin e gjuhës frënge për zyrtarët e lartë të Qeverisë së Kosovës. Ky projekt ka të bëjë me 65 zyrtarë dhe diplomatë të Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministrja e Britanisë së Madhe, Theresa May, është zotuar se…