800 parashutistë të NATO-s hidhen nga “Herkuli” amerikan

01 dhjetor 23:02

Parashutistë amerikanë, gjermanë dhe italianë kanë kryer një stërvitje të përbashkët në veri të Italisë.

800 parashutistë të NATO-s realizuan disa hedhje nga “Herkuli” amerikan.

Stërvitje të tilla të përbashkëta të parashutistëve bëjnë të mundur familjarizimin e tyre me aleatët.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bordi i Drejtoreve të Telekomit të Kosovës në bashkëpunim me…