AKI kërkon të punësojë 16 agjentë

01 mars 20:04

Agjencia Kosovare e Intelegjencës (AKI) po kërkon 16 punëtorë në disa fusha të agjencisë.

Në konkursin e shpallur thuhet se të pranuarit do të kenë kontratë të pacaktuar në fushat menaxheriale, profesionale dhe administrative.

Në 30 ditët e konkursit AKI pret aplikues me përvojë pune menaxheriale, Analist dhe zyrtar i inteligjencës-kërkimit që janë njohës të fushës kibernetike si dhe në fushën administrative apo teknike.

Kriteret për aplikim sipas konkursit janë që personat të jenë mbi moshën 18 vjeçare; të kenë kualifikimet e duhura arsimore dhe profesionale të përcaktuara me rregullat e brendshme; të kryejnë ekzaminimin mjekësor të kërkuar për pozitë; të jenë të liruar nga shërbimi ushtarak dhe të jenë të aftë të plotësojnë kërkesat e sigurisë nga legjislacioni në fuqi për AKI.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në jug të Japonisë ka ndodhur një tërmet prej 5,2…