Aktivizohet pasaporta e re zvicerane

01 nëntor 19:02

Versioni i fundit i pasaportës dalluese të kuqe zvicerane është publikuar, duke shfaqur një faqe të re për vizat dedikuar shtetasve zviceranë që jetojnë jashtë vendit.

Faqja shtesë për të ashtuquajturën “Zvicra e pestë” në pasaportën biometrike vjen si shtesë e faqeve të veçanta për 26 kantonet e Zvicrës, transmeton Albinfo.ch.

Dizajni i ri i faqes përmban male dhe rrugë ujore të çdo kantoni dhe vjen me teknologjinë më të fundit të sigurisë.

Ajo u bë e disponueshme për t’u porositur nga 31 tetori 2022. Një kartë e re identiteti do të shfaqet në fillim të vitit të ardhshëm.

Seria e re e pasaportave përfshin një pasaportë diplomatike, një dokument udhëtimi për refugjatët dhe një pasaportë për të huajt që jetojnë në Zvicër.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anton Gerashchenko, këshilltar në qeverinë ukrainase, ka kërkuar nga njerëzit…