Akullorja që nuk shkrihet

16 korrik 2018 | 10:33

Le t’i themi lamtumirë akullores tradicionale. Moda e re, e nisur në Nju Jork, quhet “Booza”.

Akullorja këputet si mozzarella dhe mund të shijohet duke e rrotulluar rreth lugës.

Ajo sfidon temperaturat më të ngrohta dhe nuk shkrihet, duke u kthyer në “domosdoshmërinë” e kësaj vere.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komisioni Evropian pritet që këtë javë ta rikonfirmojë propozimin për…