ALI AHMETI NDERON RAMIZ CERNICËN NË PRIZREN

02 prill 2024 | 22:22

Ismet Sylejmani

Ali Ahmeti me rastin e shpalljes Qytetar Nderi i Prizrenit, në fjalimin e Tij në ceremoninë solemne në Sallën e delegatëve të Komunës, në përmendjen e figurave dhe personaliteteve të mëdha të historisë, që kanë lënë gjurmë të mëdha e të pashlyera në Prizren në kohën e Lidhjes Shqiptare dhe më vonë, në mes të tjerëve përmendi edhe Tribunin e Kombit, Heroin e Kuvendit të Kosovës, të pavdekshmin, deputetin famëmadh Ramiz Cernicën!

Prizren, 2 Prill 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Agjencia e Ushqimit e Veterinarisë (AUVK) ka njoftuar se ka…