ALI AHMETI NË DY TUBIME TË NDRYSHME PËRMENDI 22 EMRA TË MËDHENJ KOMBËTAR

10 prill 2024 | 23:27

Ismet Sylejmani

Në dy fjalime në kohë e vite të ndryshme, në vende e salla të ndryshme, në Prishtinë e në Gostivar, por për platformë e strategji të njëjtë kombëtare, Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, nga Maqedonia e Veriut, përmendi 22 emra të Heronjëve të Kombit dhe të figuravae e personaliteteve politike e kombëtare të mëdha e të shquara të Atdheut!

Prishtinë, 10 Prill 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ismet Sylejmani Ka ardhur koha që përfundimisht Heroit të Kombit…