Ambasada e Kosovës në Hagë ndanë mirënjohje për arkivistin e lajmeve për UÇK-në, holandezin Johan Van Schaik

Ambasada e Republikës se Kosovës në Hagë ndau mirënjohje për J.Ch. Johan Van Schaik, për ruajtjen dhe arkivimin e lajmeve të botuara në mediat holandeze gjatë luftës në Kosovë. Në emër të Ambasadës, Yllka Geci, Sekretare e Parë dhe Ardita Halilaj, Sekretare e Tretë, e kanë falënderuan J.Ch. Johan Van Schaik për kontributin e tij. … Continue reading Ambasada e Kosovës në Hagë ndanë mirënjohje për arkivistin e lajmeve për UÇK-në, holandezin Johan Van Schaik