“Ambienti” i Pejës bëhet me pesë kamionë të rinj

21 qershor 18:20

Kryesuesi i Bordit të “Ambienti-t” në Pejë, Arton Muhaxheri, ka falënderuar GIZ-in gjerman dhe Banka Gjermane për Zhvillim dhe Bashkimi Evropian, për dhurimin e 5 kamionëve të rinjë për bartjen e mbeturinave.

“Këta 5 kamionë do të jenë në funksion të ndërmarrjes “Ambienti” për t’i shërbyer qytetarët. Kamionët janë fituar si grant fal angazhimit të punonjësve te Ambientit në projektin “Mjedis i pastër”, ka shkruar Muhaxheri në llogarinë e vet ne “Facebook”.

Postimi i plotë i kryesuesit të Bordit:

Në cilësin e kryesuesit të Bordit të ndërmarrjes publike “Ambienti” më lejoni që ta ndaj me ju gëzimin tim personal, të Bordit të Drejtorëve, menaxhmentit dhe secilit punonjes veç e veç që kemi pranuar 5 kamionë për bartjen e mbeturinave, nga GIZ-i gjermanë, Banka Gjermane për Zhvillim dhe Bashkimi Evropian.

Këta 5 kamionë do të jenë në funksion të ndërmarrjes “Ambienti” për t’i shërbyer qytetarët. Kamionët janë fituar si grant fal angazhimit të punonjësve te Ambientit në projektin “Mjedis i pastër”.

Vlenë të theksohet se ky është granti i parë i këtij lloji i fituar për ndërmarrjen “Ambienti” në Pejë.

I gëzofshim!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Mitrovicës sot ka pranuar zyrtarisht dy kamionë njëri…