Anëtarësimi në KiE, Ismaili: A ka llogaridhënie për lobistët dhe propagandistët e Kurtit?

19 maj 2024 | 21:59

Ish-deputetja e PDK-së në Kuvendin e Kosovës, Besa Ismaili, ka thënë se lobistë dhe propagandistë të shumtë të Albin Kurtit në Bashkimin Evropian përgjatë këtyre viteve, kanë qenë shumë të suksesshëm në përhapjen e propagandës kundër kundërshtarëve politikë të Kurtit.

“Por, ata nuk u treguan po aq të suksesshëm edhe për të lobuar për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Aktualisht, ata po përpiqen që fajin për dështim të anëtarësimit të Kosovës në Këshill të Evropës të ia hedhin Francës, Gjermanisë, Italisë dhe Grenellit! A ka llogaridhënie për këta lobistë dhe propagandistë?”, ka shkruar Ismaili në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
"Aleanca është partia me mbështetjen më të madhe në Gjermani…