Anëtarët e kuvendeve të komunave mbajnë punëtori për nivelin lokal

08 nëntor 11:31

Qendra e Trajnimit e Asociacionit të Komunave të Komunave (AKK) po mban punëtori me anëtarët e kuvendeve të komunave, duke trajtuar tema nga manuali “Komunat gjithëpërfshirëse”.

Këto punëtori me anëtarët e kuvendeve të komunave është janë duke trajtuar tema të ndryshme rreth gjithëpërfshirjes në nivelin lokal, me theks të veçantë të grupeve të cenueshme dhe si të krijohen praktika të mira të gjithëpërfshijes në politikbërjen lokale.

Punëtoritë e kësaj natyre janë shumë të rëndësishme sepse krijojnë shkëmbim të përvojave të politikave gjithëpërfshirëse në mes të komunave dhe anëtarët e kuvendeve mund të jenë një palë me shumë rëndësi në hartimin dhe implementimin e politikave gjithëpërfshirëse.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Reali i Madridit pësoi një humbje befasuese nga Rayo Vallecano…