Angelina e Bradi, bashkë për t’i festuar Krishtlindjet

09 dhjetor 14:26

Çifti i çuditshëm, Brad Pitt dhe Angelina Jolie, sipas disa raportimeve të fundit, janë afër një marrëveshje në lidhje me fëmijët e tyre për kohën e krishtlindjeve.

Që nga viti i kaluar, Brad dhe Angelina janë në një betejë kujdestarie për gjashtë fëmijët e tyre. Por, megjithëkëtë, çifti ka vendosur për një marrëveshje miqësie për ta kaluar kohën e festës së bashku për fëmijët.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një i burgosur në Tennessee ka zgjedhur të vdesë në…