Angelina Jolie tregon si është të rrisësh 6 fëmijë të ndryshëm

20 mars 16:02

Angelina Jolie nuk është thjesht një aktore e bukur dhe një humanitare. Ajo është nënë e 6 fëmijëve: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh dhe binjake Vivienne dhe Knox. Ndonjëherë ajo hapet dhe na tregon se si ndihet të rritësh kaq shumë fëmijë dhe mënyra se si flet për ta është frymëzuese.

Në intervistën e saj, Jolie thotë se fëmijët e saj i mësojnë mirësinë. Një nga gjërat më të rëndësishme është të jesh i sinqertë dhe i sjellshëm: “Unë jam shumë e sinqertë me fëmijët e mi dhe shumë njerëzore.”

Të qenit nënë u bë një nga prioritetet kryesore në jetën e saj dhe ne mund ta shohim Jolie me fëmijët e saj kudo, në koncerte, dyqane dhe ceremoni. Duket se ajo gjeti rolin e saj kryesor në jetë.

Aktorja përpiqet të pranojë se kush janë dhe të mos i shtyjë të ndryshojnë kundër dëshirës së tyre. Si një nënë e mençur, ajo zhvillon cilësitë e saj më të mira: “Jini aty për të mbështetur dhe zhvilluar të gjitha aspektet e ndryshme të asaj që janë.”

Është e rëndësishme që Angelina të respektojë individualitetin e fëmijëve të saj, sepse ne jemi të ndryshëm dhe të gjithë kanë nevojë për gjëra të ndryshme: “Unë kam 6 qenie njerëzore shumë individuale në shtëpinë time. Ne duhet t’i ndihmojmë ata të kuptojnë se kush janë.”

Sakaq, Jolie thotë se dashamirësia e fëmijëve të saj “ka qenë shumë shëruese” për të dhe se kjo është ajo që e ndihmoi atë në kohë të vështira.

“Unë nuk jam një prind i përsosur në asnjë mënyrë,” thotë ajo. Aktorja pyet veten ‘A po bëj gjënë e duhur? A thashë gjënë e duhur?’ gjatë gjithë kohës si një nënë e kujdesshme dhe dëshiron të ardhmen më të mirë për fëmijët e saj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pushimoret, lojërat e fëmijëve dhe pjesë tjera publike janë dëmtuar…