Apostolova: Kosova, vend i barabartë me shtetet e rajonit

07 shkurt 20:05

Shefja e Misionit të BE-së në Kosovë, Natalia Apostolova, në një intervistë ka pohuar se Strategjia e BE-së për Ballkanin Perëndimor, e trajton Kosovën si vend të barabartë me shtetet tjera të rajonit dhe ofron perspektivë të qartë të anëtarësimit në vendeve të Ballkanit në BE.

Apostolova po ashtu pohoi se tentimi për të miratuar Ligj për Shfuqizimin e Gjykatës Speciale e ka dëmtuar kredibilitetin e Kosovës në BE.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetja e Australisë, ka thënë se nuk është e sigurt…